Sponsormatch 19 februari 2021 - formulär

Den 19 februari 2021 kl. 19.00 skulle Kils AIK Herr A-lag ha mött Filipstads IF.

Tyvärr får vi ju ingen möjlighet att genomföra detta för hela föreningen så roliga och ekonomiskt viktiga event i verkligheten denna säsong utifrån den pågående pandemin då serien för våra herrar nu är inställd. Vi har därför beslutat oss för att genomföra en fiktiv sponsormatch samma datum som vi hade planerat inför säsongen, där vi lottar antalet åskådare vid de två senaste säsongerna, dvs. mellan 714 och 816. Lottningen kommer att livesändas via våra sociala medier. 


Vi hoppas att Ni som privatperson eller ett företag har möjlighet att sponsra Kils AIK Hockey med en summa per åskådare/fast summa under den här annorlunda, konstiga och som alla förstår för oss ekonomiskt besvärliga säsong även om det inte blir någon verklig match med kringarrangemang som vi är vana att kunna bjuda Er på i gengäld för Era bidrag. 


Som tack för Ert bidrag kommer Ert företags- eller personnamn att synas på vår hemsida kaikhockey.se och våra sociala medier. 


Liksom tidigare år går 50% av Ert bidrag direkt till laget ni väljer och återstående 50% till föreningens och därmed lagens gemensamma kassa för material, utbildning av ledare och domare, inventarier till cafeteria o kansli m.m. 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Jag stöder lag
Jag vill bidra med *
kr / åskådare
fast summa
Namn *
Företag
Personuppgifter
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän