Fotbollsskola 2017

Här anmäler ni ert barn till Lilla Torg FFs Fotbollsskola.

Vår fotbollsskola passar för alla barn och alla är välkomna att prova på. Vi börjar i april och  tränar ända till slutet på september. Under sommarhalvåret håller vi till på gräset på Mariedals Ip och under vinterhalvåret är vi i inomhushallar.

Att spela fotboll är roligt samtidigt som den tränar upp kondition och koordination och i vår förening kan ditt barn utvecklas i sporten i en trygg och fin miljö.

Vi är en ideell förening och vi är beroende av er hjälp för att allt ska gå ihop. Vet du redan nu att du vill stötta ditt barns lag så fyll i det eller fyll i om du vill att vi hör av oss.

Tack för er anmälan!

Lilla torg FF

Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till  kansliet@lillatorgff.se

Vi kan hjälpa till med
Lilla Torg FF är en ideell förening och som sådan är vi beroende av er föräldrar. För att ett lag ska fungera behövs hjälp med träningar, administration, cafe, lotter och annat.  Nedan listar vi uppgifterna/uppdragen och hoppas att ni kan tänka er att hjälpa till med något av dessa?  Fyll i så fall i vilket/vilka så hör vi av oss och berättar mer.

När det gäller fotbollsskolan behöver laget främst ha många ledare. Inga förkunskaper krävs. Ni kommer erbjudas Skånes FF grundutbildning.
Tränare/ledare i ett lag
Administratör
Kiosk och cafe
Lotteriverksamheten
Material och kläder
Hemsida
Marknad och Sponsring
Foto  *
Godkännande
Härmed godkänner du att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex namn, bild, statistik, etc publiceras på Lilla Torg FF:s officiella hemsida.
Lotteriförsäljning *
Godkännande
Med anmälan godkänner ni även lottförsäljning.

Cafeteria *
Godkännande
Med anmälan går ni med på att stå i kiosken de dagar laget tilldelats tid.
GDPR *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Lilla Torg FF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna