Ledar och lagrollsregistrering 2020/21

Registrera namn-, adress- och övriga uppgifter i formuläret nedan! Vänligen ägna några minuter åt formuläret i lugn och ro då det är viktigt att det blir korrekt och att Ni tar del av all information.


För att IBF Backadalen och i vissa fall Västsvenska Innebandyförbundet ska kunna nå dig som ledare är det viktigt att vi har aktuella kontaktuppgifter.


Medlemsavgiften för säsongen 2020/2021 bestämdes av årsmötet till 200 kronor och efter registreringen kommer en faktura att skickas till dig per mail. Fakturan skickas så snart att registreringen är behandlad. Om du avser att inte vara medlem i föreningen, välj det alternativet i formuläret.


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Grupp/Lagtillhörighet *
Vilket grupp/lag tillhör du?
Välj grupp/lag som du tillhör.
Välj "Saknar grupp/lagtillhörighet" om du inte tillhör en grupp/lag och bara vill vara medlem.  
Välj ledarroll *
Vilken roll har du?

Välj den benämning som passar bäst in på den roll du har i ditt lag 
Huvudledare/Huvudtränare
Tränare
Lagledare/Admin
Försäljningsansvarig
Sekretariatansvarig
Arrangemangsansvarig
Trivselvärd
Caféansvarig
Hemsideansvarig
Ungdomskommitté
Medlemskap *
Vill du bli ett lejon?
I detta fält väljer du om du vill bli medlem i IBF Backadalen säsongen 2020/2021. Styrelsen och årsmötets önskan är att samtliga ledare även blir medlemmar i föreningen. Kostnaden är endast 200 kronor per säsong och utöver att du stöttar föreningen erhåller du även fullständiga demokratiska rättigheter vid föreningens medlemsmöte, däribland årsmötet i juni varje år, samt föreningens medlemsförmåner. 
Hemsida och sociala medier *
Godkännande
Harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag t ex namn, bild etc publiceras på IBF Backadalens hemsida och sociala medier. Om Ni inte vill att vi publicerar Era uppgifter eller bilder måste Ni skicka ett mejl om detta till kansli@backadalen.nu

 
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
Telefon jobb  
E-post 1 *  
Kommentarer  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän