Anmälan Ute ålder 5-19 år

Träning ute v 36-37

Vi vill den här sommaren förlänga utesäsongen på vår underbara uteanläggning Saltsjöbadens Tenniscenter innan vi flyttar in träningsverksamheten till Sparbanken Syd Stadion. Genom att fylla i om du vill träna en eller två dagar i veckan, vilka dagar du kan träna, ålder och tidigare erfarenhet så kommer vi att skapa lämpliga grupper för den här perioden. Alla från Minitennis-Ungdomstennis är välkomna.

Betalning

För att bekräfta din anmälan betalar du för kursen här innan terminen startar: http://ytk.se/bekraftelse/

Med bästa hälsningar

Ystad Tennisklubb

Genom att anmäla er till Ystad Tennisklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på YTK:s hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till ytk@ytk.se

Anmälan Tennisträning ute v 36-37
Du kan anmäla dig till 1 h/v eller 2 h/v. Välkommen med din anmälan.
Antal ggr/vecka *
Ange antalet timmar per vecka som ni vill träna.
1 h/v: 175 kr (150 kr Minitennis)
2 h/v 350 kr (300 kr Minitennis)
Speltider *
Ange de speltider som du kan (någon justering kan eventuellt ske). Desto fler tider du kryssar i desto större chans för oss att sätta in dig i rätt grupp.
Måndag kl 14.00-19.00
Tisdag kl 14.00-19.00
Onsdag kl 14.00-19.00
Torsdag kl 14.00-19.00
Fredag 14.00-17.00
Spelnivå *
Ange hur mycket du har spelat/spelar.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna