Världsungdomsspelen Göteborg 2019

När: torsdag 27:e juni -söndag 30:e juni (tävling 28/6-30/6)

Var: Göteborg (Ullevi)

Världsungdomsspelens hemsida

Klicka på "Inbjudan" för att se grenprogram.

Precis som tidigare år så krävs det en ålder på 13 år (född 2005 eller tidigare) för att få åka med i klubbens regi. Detta med anledning att ungdomarna inte är under uppsyn under stora delar av dagen och att vi som ledare känner att vi inte kan ta ansvaret för de allra yngsta då. Självklart är man välkommen att anmäla sig till tävlingen under föräldrars ansvar uppe i Göteborg, detta uppmanar vi definitivt till då det är både roligt och lärorikt ur tävlingssynpunkt. Väl på plats finns vi ledare alltid att tillgå om man undrar någonting.

Vi har bokat 45 st bäddar per natt på Scandic Crown ett pris av 500kr/natt/deltagare, i priset ingår även frukost!
Vill man bara bo en eller två nätter så får man, om det inte går att lösa med rumsflyttar (så att vi kan släppa hela rum), betala mellanskillnaden. Klubben står alltså inte för dessa kostnader som vissa tidigare år skapat alldeles för mycket ”pengar i sjön”.
Då det är stort tryck på platserna är det först till kvarn som gäller på våra bokade bäddar! Sista anmälan för boende 26:e maj.

Transport – Klubben står för resan. Vi tar oss fram och tillbaka med Öresundstågen. Två stycken avgångar arrangeras upp till Göteborg, en på torsdag och en på fredag. Gemensam hemresa sker på söndag.Väljer man att åka upp/hem annan tid får man själv bekosta resan.

Extra glada blir vi om ni vill anmäla om ni har ett sommarkort att tillgå, då kan vi nämligen åka ”gratis” på duo-biljetter på sträckan Lund – Båstad och på så sätt spara en hel del pengar som vi kan ha roligare för på idrottsplatsen.

Middag finns att boka för 149kr/dag detta år tack vare vårt sportkort som vi har på Scandic.

Ange middag samt specialkost i anmälningsformuläret.

Tävlingsanmälan görs av den aktive själv på denna sidan

Betalning – Ni blir fakturerade. Är betalningen inte klubben tillhanda på förfallodatum uteblir ert boende.

Boende  *
Här kan du boka ditt boende.
Du kryssar i de nätter du vill övernatta.
Observera! Vill du övernatta alla tre nätter måste du kryssa i alla tre rutor.
Torsdagnatt
Fredagnatt
Lördagnatt
Middag *
Middag finns att boka för 149kr/dag.

Vid allergi, meddela detta längst ner vid kontaktuppgifterna.

Vill du ha mat alla kvällar kryssar du i alla rutor. Du fattar...
Ja tack, jag önskar middag 27/6
Ja tack, jag önskar middag 28/6
Ja tack, jag önskar middag 29/6
Nej tack.
Samåkning *
Hur tar du dig upp?

I klubbens regi på torsdag
I klubbens regi på fredag
Utan klubbens regi
Osäker (Jag lovar att anmäla så fort jag vet)
Samåkning
Hur tar du dig hem?
I klubbens regi på söndag
Utan klubbens regi
Vem är du? *
Vem är du?
Aktiv/tävlande
Ledare
Övrig glad IFK-lover ( Tävlande och ledare har förtur)
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IFK Lund Friidrotts officiella hemsida.
JA
NEJ