Malbas Basketspecial Säsongen 2021/2022

Hej!

VÄNLIGEN LÄS ALL INFORMATION INNAN DU ANMÄLER DIG!

I Malbas Basketspecial är barn och unga i åldern 7-25 år med intellektuell funktionsvariation välkomna att spela basket.

Träningstider:

Onsdagar kl 18.00-19.00 på Annebergsskolan

Pris:

Du får prova gratis under en sammanhängande tvåveckorsperiod och därefter skickas det automatiskt en faktura via vårt administrationssystem till den e-postadress du angivit. När du får fakturan har du möjlighet att ta ställning till om du vill fortsätta eller ej och om du inte vill fortsätta spela basket meddelar du det genom fakturafunktionen.

I MiniMalbas betalar man för en hel säsong och en hel säsong i den här gruppen kostar 1000 kronor (i priset ingår medlemsavgift, träningsavgift och administrationsavgift. Säsongen pågår till slutet av maj/början juni).

Innan du går till din första provträning är det viktigt att du anmält dig via det här formuläret. Barn som inte är registrerade i vårt system har inte möjlighet att provträna.

Om du vill komma och prova att träna med gruppen gör du såhär:

1. Fyll i det här formuläret så detaljerat som möjligt

2. Ladda ned Sportadmins medlemsapp (https://www.sportadmin.se/medlemsapp/)

3. Gå till din första träning! Om du vill kontakta din tränare innan du kommer till din första träning är du välkommen att maila emmy.holmberg@hotmail.com och/eller camilla-nordstrom@hotmail.com.

Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Malbas kansli på basket@malbas.com. Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna