Anmälan kölista

Hej!


Via detta formulär kan du anmäla dig/ditt barn till vår kölista. Vi tar sedan in barn eftersom vi har lediga platser. Erbjudande om plats skickas ut via mail från avsändaren cheerfuture@hotmail.com så spara gärna adressen som en kontakt så minskar ni risken att det hamnar i skräpmappen och ni där med missar er erbjudna plats. 


För att ställa ditt barn på kö till vår verksamhet så fyller du i barnets uppgifter under personuppgifter och målsmans uppgifter under målsman 1 och ev även under målsman 2. MVH/ Cheer Future

 


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Cheer Futures officiella hemsida, facebook och instagram. 
Ja
Ja - utan namn
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Cheer Future godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
JA
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport