Intresseanmälan - Börja spela innebandy

Hej!

Kul att ni är intresserade av att vara med i IBK Dalens verksamhet!

Vi kommer att starta upp till hösten där vi inleder med en träff för föräldrar till intresserade barn. Genom denna intresseanmälan kommer du att få ta del av information inför uppstart när det skickas ut.

Nedan ska du fylla i informationen som vi behöver för att kunna behandla er intresseanmälan. För att vi ska kunna nå er med information så fyll i kontaktuppgifter till er föräldrar också. 

Vi är i vår verksamhet beroende av föräldrar som ledare, ange i kommentarsfältet om du eller sambo/pojk-/flickvän, annan vårdnadshavare eller äldre syskon är intresserade att vara med som ledare till barnen. Vi ställer inga förkunskapskrav utan som ledare kommer ni erbjudas material och utbildningar för att känna er trygga som ledare. 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Välj ett lag *
Följande lag söker fler spelare. Välj ett lag. 
Foto *
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IBK Dalens officiella hemsida.   
Ja
Nej
Personuppgifter *
Genom att anmäla ert barn till IBK Dalen godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän