Sommargympaskola 2020

Sommargympaskola 2020!


Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till Sommargympaskolorna 2020. Anmälan är bindande och vi hoppas såklart att vi kommer kunna genomföra sommargympaskolorna som planerat, dock så återstår det att se i dessa tiderna som ni säkert förstår. Skulle det vara så att vi tvingas ställa in/flytta sommargympaskolorna så kommer vi självklart ta in nya anmälningar och då blir inte denna anmälan bindande längre.

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2015 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår årliga Sommargympaskola. Sommargympaskolan har varit mycket uppskattat tidigare år och vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap!

Sommargympaskolan kommer hållas under 2 olika veckor i sommar:
Perioder:
Vecka 26 (22/6-26/6).
och/eller
Vecka 27 (29/6-3/7).

Träningstider vecka 26 och 27:
Vi tränar under 3,5 h varje förmiddag måndag till torsdag, och 5 h under fredagseftermiddagen då vi kommer att avsluta veckan med en uppvisning för föräldrar och syskon!

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag: 09:30-13:00 (medtag liten fika dessa dagar)
Fredag: 13:00-18:00 (denna dag ingår mat under eftermiddagen)

OBS: Man kan välja att delta hela veckan eller så kan man välja att delta antingen en eller två dagar per vecka, och detta blir då måndag alternativt måndag och tisdag under dessa veckor, det är även helt okej att anmäla sig till båda veckor på sommargympaskolan.

Pris 550 kr för en vecka. I priset ingår 19 h träning/aktivitet per vecka, en t-shirt och en hemlig sommarpresent, samt mat under fredagseftermiddagen.
Pris 250 kr för två dagar (mån + tis). I Priset ingår 7 h träning/aktivitet, t-shirt, samt hemlig sommarpresent.
Pris 200 kr för en dag (mån). I priset ingår 3,5 h träning/aktivitet, t-shirt samt hemlig sommarpresent.Gör såhär för att göra din anmälan:
1. Gå in på hemsidan (https://www.gksplitt.se/start/?ID=96182)
2. Klicka på “sommargympaskolan 2020”
3. Fyll i formuläret
4. Du har anmält dig till sommargympaskolan 2020
5. Ni kommer att faktureras av oss längre fram när vi vet med större sannolikhet att vi kommer kunna genomföra sommargympaskolorna.

Tänk på att platserna tar slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill, får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 22/5. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats , efter den 22 maj är anmälan bindande. 

Vid frågor kontakta:
shiralee@gksplitt.se
eller
dexter@gksplitt.se

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha sommarens roligaste vecka hos oss här på GK Splitt. Ni får chans till massa träning, träffa nya kompisar och får chans till stor utveckling.


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Ditt barns grupp *
Välj den grupp som barnet som anmälan gäller går i
När vill jag vara med ?
Allergi / Specialkost
Storlek på T-shirt:
För alla som anmäler sig ingår förutom en hemlig sommarpresent även en T-shirt med vår särskilda SOMMARGYMPASKOLA 2019 logga på. Kryssa i vilken storlek du vill ha i din T-shirt: 
100 cl
120 cl
140 cl
160 cl
S
M
L
XL
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport