Sommargympaskola 2021

SOMMARGYMPASKOLA 2021

Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till Sommargympaskolorna 2021. Vår förhoppning är att kunna genomföra Sommargympaskolan även detta år. Skulle restriktionerna ändras kommer vi såklart återkomma med ny information men i dagsläget ser det ut som att vi ska kunna genomföra Sommargympaskolan.

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2016 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår årliga Sommargympaskola. Sommargympaskolan har varit mycket uppskattad tidigare år och vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap!

Sommargympaskolan kommer hållas under 2 olika veckor i sommar:
Perioder:
Vecka 26 (28/6-2/7).
och/eller
Vecka 32 (9/8-13/9).

Träningstider vecka 26 och 32:
Vi tränar under 3,5 h varje förmiddag måndag till torsdag, och 5 h under fredagseftermiddagen då vi kommer att avsluta veckan med en digital uppvisning via vår facebook.

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag: 09:30-13:00 (medtag liten fika dessa dagar)
Fredag: 13:00-18:00 (denna dag ingår mat under eftermiddagen)

OBS: Man kan välja att delta hela veckan eller så kan man välja att delta  två dagar per vecka, och detta blir då måndag och tisdag under dessa veckor, det är även helt okej att anmäla sig till båda veckor på Sommargympaskolan.

Pris 550 kr för en vecka. I priset ingår 19 h träning/aktivitet per vecka, en t-shirt och en hemlig sommarpresent, samt mat under fredagseftermiddagen.
Pris 250 kr för två dagar (mån + tis). I Priset ingår 7 h träning/aktivitet, t-shirt, samt hemlig sommarpresent.

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill, får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 30/5. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats, efter den 30 maj är anmälan bindande om inga restriktioner ändras.

Ditt barns grupp *
Välj den grupp som barnet som anmälan gäller går i
När vill jag vara med ?
Allergi / Specialkost