Gymnastik - Intresseanmälan Läsåret 18/19

Välkommen till Umeå Gymnastikförening!

Här kan du som önskar börja i en gymnastikgrupp hos Umeå Gymnastikförening göra en intresseanmälan genom att fylla i nedanstående formulär. Det går inte att anmäla sig till en specifik grupp, men ange gärna vilken/vilka grupper som ni är intresserade av om ni kan namnen på gruppen. Information om våra grupper finns under hemsidas olika sektioner (högst upp på hemsidan).

Er intresseanmälan gäller för läsåret som anges i överskriften ovan. Intresseanmälan ger ingen garanti för plats och raderas efter läsårets slut. Har vi inte hört av oss innan läsårets slut har vi tyvärr inte kunnat erbjuda plats.

Du som gjort en intresseanmälan kommer att få förhandsinformation om när grupper och platser släpps för bokning. Därefter är det först till kvarn som gäller. Intresseanmälan kommer att rensas varje termin för att hålla den uppdaterad!

Är du redan aktiv i en grupp men är intresserad av att byta till en annan grupp och/eller inriktning så kan du även göra det i detta formulär.

Genom att anmäla dig/ert barn till Umeå Gymnastikförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR och vår policy för personuppgifter. Uppgifterna kan när som helst raderas genom att ta kontakt med kansliet.

Villkor *
Jag har läst och godkänner villkoren
Jag önskar anmäla mig eller mitt barns intresse av att börja på gymnastik i Umeå gymnastikförening enligt nedan info.

JAG FÖRSTÅR att denna intresseanmälan inte är en garanti för att jag eller mitt barn kan erbjudas en plats i föreningen.
Med denna intresseanmälan önskar jag *
Jag önskar börja i en grupp (för mig som inte går i en grupp hos Umeå GF)
Jag önskar byta grupp (för mig som går i en grupp hos Umeå GF)
Barn och Ungdom
3-15 år
Välj max 3 alternativ.
Bamse/Familjegympa 3-5 år
Barngympa 5-6 år
Basgrupp för Nybörjare 7 år och äldre
Basgrupp för Fortsättning 7 år och äldre (kan grunderna inom gymnastik)
Yoga Barn 7-10 år
Starka Tillsammans 7 år och äldre - Familjegympa där hela familjen tränar tillsammans
Parkour
6-100 år
Välj max 3 alternativ.
Parkour för Nybörjare 6 år och äldre
Parkour för Fortsättning (kan grunderna) 6 år och äldre
Parkour/Tricking Avancerad 16 år och äldre
Trupp och Artistisk Gymnastik
6-100 år
Välj max 3 alternativ. Som ny i föreningen börjar man alltid i en träningsgrupp för att vid ett senare tillfälle kunna välja att gå över till en tävlingsgrupp
Artistisk Gymnastik - Träningsgrupper
Kvinnlig Artistisk Gymnastik - Vuxengrupp Träningsgrupp 16 år+
Manlig Artistisk Gymnastik - Vuxengrupp Träningsgrupp 16 år+
Truppgymnastik - Träningsgrupper
Truppgymnastik - Vuxengrupp Träningsgrupp 16 år+
AMT (Avancerad motorisk träning) - Vuxengrupp 16 år+
Förkunskaper i Gymnastik *
Tidigare erfarenheter
För att vi ska hitta passande grupp till dig vill vi att du beskriver om du har tidigare gymnastikerfarenhet t.ex hjula, kullerbyttor, stå på händer, gått i andra gymnastikföreningar eller om du har andra träningserfarenheter.
Jag vill bli tränare *
Om du som förälder/anhörig går in som tränare/hjälpledare kan ditt barn få förtur och vi hjälper till med utbildning mm.
Är det en ungdom som gör en intresseanmälan kan denne själv börja som hjälpledare för att snabbare kunna få plats i en grupp.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Umeå Gymnastikföreningens officiella hemsida och sociala medier.
Stödmedlem
GympaBlomman & utbildning av våra unga ledare
Vill du bli stödmedlem i Umeå Gymnastikförening?
Som stödmedlem bidrar du till "GympaBlomman" samt till utbildning av våra unga ledare. Du som klickar i en ruta kommer att få en faktura som skickas OBEROENDE av hantering av intresseanmälan (ger ingen förtur eller snabbare hantering).

- GympaBlomman är en fond där familjer med en tuff ekonomisk situation kan söka bidrag.
- I föreningen har vi över 50 unga ledare som är 18 år och yngre som föreningen utbildar i ledarskap och gymnastik
Stödmedlem 50 kr
Stödmedlem 100 kr
Stödmedlem 200 kr
Stödmedlem 500 kr
Stödmedlem 1000 kr

OBS!! Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv enbart under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna