CISV Sweden - Ändring av personuppgifter

Här kan du själv uppdatera eller ändra uppgifterna om dig i medlemsregistret, t.ex. när du flyttat och vill meddela den nya adressen, ett nytt mobilnummer eller en ny mejladress.

Fyll i uppgifterna och skicka in formuläret.

De uppgifter vi registrerar är namn, adress, telefon- och mobilnummer, mailadress, personnummer, kön, lokalförening, betalning av medlemsavgift, familjeanknytning, ledaruppdrag och förtroendeuppdrag. CISV Sweden använder de personuppgifter som vi samlar in via medlemsregistret för administration (medlemsavgifter till exempel), för kommunikation med dig samt för statistik och analys.

Genom att anmäla dig eller ditt barn som medlem i någon av CISV Swedens lokalföreningar godkänner ni att vi får använda uppgifterna i vårt register enligt personuppgiftslagen (PuL).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som till exempel namn och bild får publiceras på CISV Swedens hemsida, i sociala medier och i dokument som till exempel verksamhetsberättelse. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter eller foto får vi be att ni meddelar det via mejl till adressen sweden@cisv.org.

Ändringar och frågor
Du kan själv meddela ändringar av dina personuppgifter genom att fylla i ett formulär på hemsidan. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta medlemsregisteransvarig i din lokalförening på adressen member.lokalforening@se.cisv.org (byt ut ”lokalforening” mot din lokalförenings namn, t ex för CISV Göteborg: member.goteborg@se.cisv.org).

Lokalförening *
OBS!!
Personuppgifter är medlemmens egna uppgifter. För medlemmar under 18 år – fyll i e-post och telefonnummer till förälder eller annan anhörig under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
KönMan   Kvinna