Trupp- och Artistisk Gymnastik VT18 - tävling eller bredd (icke tävling)

Hej!

Om ni är intresserade av att ni eller ert barn ska börja på gymnastik hos oss, eller vill byta från våra barngymnastikgrupper, kan ni fylla i nedan formulär. Om vi har en plats eller provträning att erbjuda kommer vi att kontakta er.

NYTT! För våra bredd- och vuxengrupper (ej AG- eller trupp!) gäller bokning på nätet när platserna släpps kl 09.00, den 4 januari 2018. Först till kvarn! Fyll in nedan formulär så skickar vi en påminnelse när dagen närmar sig.

Fyll i de fält som är relevanta för ert intresse.

Följande discipliner har GK Motus-Salto i sin verksamhet, förutom barngymnastik (intresse för barngymnastik anmäls istället via detta formulär). Klicka på länkarna för att se filmer om varje disciplin:

Er intresseanmälan gäller för terminen som nämns i överskriften ovan.

Tack på förhand!

Vänligen
GK Motus-Salto

Intresseanmälan *
Jag önskar anmäla mitt eller mitt barns intresse av att börja på gymnastik i GK Motus-Salto enligt nedan info.
Jag förstår att denna intresseanmälan inte är en garanti för att jag eller mitt barn kan erbjudas en plats i föreningen.
Breddgymnastik
Lediga platser släpps på nätet kl 09.00, 4 januari 2018. Först till kvarn! Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse när dagen närmar sig.
Åldersgrupp bredd
Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG)
Nivå KvAG
Manlig Artistik Gymnastik (MAG)
Nivå MAG
Truppgymnastik (TRUPP)
För pojkar och flickor
Nivå TRUPP
Har du/ditt barn deltagit i någon trupptävling?
Vilken tävling?
Ange högsta nivå.
Övrig information
Berätta kortfattad vilken bakgrund du eller ditt barn har, t ex kunskapsnivå, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening.
Jag vill engagera mig i föreningen
Som ideell förening söker vi alltid fler ledare för att kunna erbjuda fler barn och ungdomar en meningsfull och aktiv fritid.
Jag vill veta mer om vad det innebär att vara ledare i GK Motus-Salto. Kontakta mig gärna!
Information till målsman
Vänligen fyll i DELTAGARENS personuppgifter samt målsmans kontaktuppgifter. Under c/o - Vänligen fyll i om det är ett annat efternamn än ert barns som står på brevinkastet.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er eller ert barn godkänner ni att vi använder uppgifter i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen)
PersonNr * -