Anmälan - Medlemskap

Hej!

Här kan du registrera ditt medlemskap eller uppdatera era personuppgifter inför vårterminen 2018!

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Även om du redan är medlem behöver du fylla i formuläret fullständigt.

Personuppgifter behöver sparas för att kunna redovisa verksamhet till Riksidrottsförbundet och Göteborgs kommun. E-post, telefon och adressuppgifter behövs för att kunna kommunicera och skicka fakturor. Personuppgifter lagras av SportAdmin, hanteras av representanter från föreningen och delas i viss mån med Göteborgs kommun för insamling av bidrag.

Välkomna till vårterminen 2018!

Bujinkan Ninpo Taijutsu Göteborg (Seishin dojo)

Ninpo Dragons

Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er eller ert barn till Bujinkan Ninpo Taijutsu Göteborg (Seishin dojo, Ninpo Dragons) godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen) och sedermera GDPR (General Data Protection Regulation).

Läs om hur och varför vi hanterar dina personuppgifter ovan.
Jag godkänner ovanstående
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som t.ex. namn, bild, etc. publiceras på klubbens officiella hemsida (www.seishin.se) och sociala medier som Facebook och Instagram.
Markera den träningsgrupp som du önskar tillhöra.
Student måste kunna uppvisa giltigt studentkort (Mecenat eller Studentkortet).
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna