Anmälningsformulär Skridskoskola Vättlehallen 2021/2022

Anmälan Lerums Konståkningsklubb skridskoskola i Vättlehallen
Välkomna att anmäla er till skridskoskola i Vättlehallen höstterminen 2021.

Skridskoskola hålls i Vättlehallen söndagar kl 10-11 med start 5 september 2021. Du är välkommen oavsett ålder, såväl barn som vuxen. Man kan även starta sitt deltagande under terminen om det finns plats kvar.

Kostnaden är 700 kr per termin och person, till detta tillkommer en medlemsavgift i LEKK på 300 kr som gäller hela säsongen. Första tillfället är kostnadsfritt, men fortsätter man så förbinder man sig att betala kostnaden för terminen.

På grund av stor efterfrågan under våren så startar vi nu även upp skridskoskola på torsdagar kl 14-15. Avgiften  för torsdagarna är 500 kr per termin och person plus tillkommande medlemsavgift. Välj i formuläret om ni vill deltaga på skridskoskolan på söndagar eller torsdagar.

Genom att anmäla en åkare som deltagare i Lerums Konståkningsklubbs skridskoskola förstår jag att åkarens personuppgifter och vår mejladress/våra mejladresser används elektroniskt av klubben. Klubben behöver föra elektroniska register av åkares medlemskap, närvaro, m.m. för att få bidrag från stat och kommun för verksamheten, skicka information m.m. via mejl till medlemmarna. Detta beskrivs i detalj i de användarvillkor som ni måste godkänna för att skicka in anmälan

Välkomna!

Lerums Konståkningsklubb

Önskad dag för skridskoskolan *
På grund av stor efterfrågan under våren så startar vi nu även upp skridskoskola på torsdagar kl 14-15, och som tidigare på söndagar kl 10-11. Välj vilken dag som passar er bäst
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna