Medlemsanmälan

Välkommen till Habo Fridrott!

Nedan ska ni fylla i den information vi behöver för att kunna behandla er medlemsanmälan.
Formuläret är uppdelat i två delar, information om "Medlemskap"och "grundinformation", obligatoriska fält måste fyllas i för att valideringen ska fungera och därmed att vi får er anmälan.

Skriv gärna också information som kan vara viktig för oss att veta, tex allergier.

För att se våra aktuella träningsgrupper och deras träningstider, se www.habofriidrott.se

Viktigt att kolla "skräpposten" i din mail, vissa bekräftelsemail hamnar där.

Tack för er medlemsanmälan!

Medlemsansvarig
Habo Friidrott

Medlemstyp *
Välj ett alternativ
Den årliga Medlemsavgiften i Habo Friidrott är 100 kr/medlem
Träningsavgift *
Välj ett alternativ
För alla aktiva som deltar i någon av våra träningsgrupper under säsongen (inomhus och/eller utomhus)

Upp till 9 år* : 150 kr/aktiv
Från 10 år*   : 400 kr/aktiv
Familj           : 500 kr/familj (vid familjemedlemskap)
Motionär       : 200 kr/aktiv (inga subventioner på tävlingsavgifter förutom egna arrangemang)
Supporter      : Ingen Träningsavgift

*/ Det är det kalender år man fyller som räknas
Inkluderade familjemedlemmar
Obligatoriskt vid familjemedlemskap
Ange namn på samtliga medlemmar som skall ingå i Familjemedlemskap, för den person som skall stå som fakturamottagare. Observera att separata medlemsanmälningar måste göras för samtliga medlemmar som skall ingå i Familjemedlemskap.

Vid Familjemedlemskap har vi en max avgift på Tränings- & Medlemsavgift på 800 kr/familj.

PuL

Genom att anmäla ert barn till Habo Friidrott godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Habo Friidrotts officiella hemsida, föreningens Instagram, Facebooksidor samt övriga digitala medier kopplade till Habo Friidrott. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter och bilder får ni skicka ett mail till i medlem@habofriidrott.se
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna