Anmälan till Skridsko-/bandyskola 2020/2021

Vill du ha kul och samtidigt lära dig åka skridskor och spela bandy?

Är du tjej eller kille och född 2014/2015 då är du välkommen till Gustavsbergs Bandys skridsko- och bandyskola!

Du får lära dig att åka skridskor och grunderna i bandyspelet, spel med klubba och passningar. Viktigast är att ha kul på isen tillsammans med kompisar. Skridsko- och bandyskolan riktar sig främst till flickor och pojkar födda 2014 och 2015 men även äldre barn som vill lära sig åka skridskor är välkomna.

Vi fortsätter naturligtvis med våra populära flickgrupp även den här säsongen.

Skridsko- och bandyskolan startar månadsskiftet oktober/november 2020 och pågår till 5 mars 2021 med enbart uppehåll under jul- och nyårshelgerna.

Självklart får ni prova på 1-2 gånger innan ni bestämmer er men för att erhålla bandyskolepaketet så måste avgiften vara betald. Vi vill att ni ändå anmäler ert barn nedan även om ni inte har bestämt er i förväg.

Ja, jag vill anmäla mitt barn!

Tid: Lördagar kl. 10.00 - 11.00 med start månadsskiftet oktober/november 2020 och avslutning 5 mars 2021 med uppehåll under jul- och nyårshelgerna.
Plats: Bandybanan vid Ekvallen IP i Gustavsberg

Avgift:
1) Jag betalar 1 500 kr inkl bandyskolepaket (* Träningströja, halsskydd, bandyklubba, vattenflaska och boll)
2) Jag betalar 850 kr vilket endast är deltagande i Bandy-/Skridskoskola

I båda avgifterna ingår även medlemsskap/försäkring i vår förening Gustavsbergs IF BK.

Obligatorisk utrustning:
  • Skridskor
  • Hjälm med galler (EJ lekhjälm med röd triangel)
  • Handskar, skidhandskar eller motsvarande går bra.
  • Halsskydd

Skridsko- och bandyskolan finns till för dem som vill lära sig åka skridskor och prova på att spela bandy. Bandy spelas av både flickor och pojkar, och är en fantastisk sport.

Fart, teknik, mycket få skador – och frisk luft!

De som vill fortsätta spela bandy när ni "växt ur" bandyskolan är välkomna i Gustavsbergs Bandys ungdomslag. Läs mer om våra ungdomslag på www.gustavsbergsbandy.se

Har du frågor? Ställ dem till bandyskolan@gustavsbergsbandy.se och håll koll på oss på Facebook @gustavsbergsbandyskola
Välj deltagande i skridsko-/bandyskola *
Välj ett alternativ