Anmälan bollskoj 4-5 år

Nedan i formuläret anmäler du till barn till bollskoj. Syftet med bollskoj är att fler unga pojkar och flickor skall få möjlighet att leka i tidig ålder. Träningen genomförs en gång/vecka. Aktiviteterna syftar till att aktivera hela kroppen, att barnen får leka och det byggs på barnens egna behov och förutsättningar. All träning sker med mjuka bollar inomhus.


OBS: Vi följer uppdateringarna kring covid-19 och spridningen av den nya omikron-varianten noggrant. Uppstarten är framskjuten till v.8.

 

Vem får vara med?

Aktiviteterna riktar sig till alla som är 4-5 år under 2022 (födda 2017-2018).

 

Var? 

Vi bedriver verksamhet i diverse olika hallar i Göteborgs stad. Ni anger nedan vilken hall ni anmäler er till. OBS: Man kan enbart anmäla sig till en hall och tid.

 

När? 

Aktiviteterna genomförs på lördagar och söndagar. Tiderna skiljer sig lite mellan hallar och dagar och anges nedan. Bollskoj startar upp under sista veckan i februari 2022 (v.8) och pågår till och med april 2022, med uppehåll för sportlov och påsklov. 


Vad kostar det?

Första gången får man testa på. Därefter kommer en faktura på 500 kr att skickas ut för vårens aktiviteter.


Vad ska jag ha med mig? 

Första gången behöver ni ta med er gymnastikkläder, inomhusskor samt vattenflaska. I anmälningsavgiften ingår T-shirt och vattenflaska, men detta delas ut först efter uppstart. Ledarna tar med bollar!

 

Ledare

Bollskoj bygger på att du som förälder engagerar dig och är ledare. Fler deltagare kan tas emot med fler ledare. Om inga ledare anmäler sig kommer gruppen inte att startas upp. Du anmäler ditt intresse i samband med barnets anmälan. Alla ledare kommer att genomgå kostnadsfria ledarutbildningar inför uppstart av aktiviteterna och tilldelas all nödvändig information innan första aktiviteten.

 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras hemsida och sociala medier.  
Ja
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er/ert barn till bollskoj godkänner ni att vi använder uppgifterna i GAIS register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Vilken hall och tid vill vi vara med i?  *
Välj den hall som ni önskar genomföra era aktiviteter i under 2022.

Observera att ni kommer att kontaktas och erbjuda flytt till annan tid/hall om den tiden ni har valt inte fyllt med tillräckligt många deltagare.

Exakta adressuppgifter kommer senare. 
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän