Formulär - anmälan till nybörjarfotboll

Intresseanmälan till nybörjarfotboll i Mariehem Sportklubb!

Nu kan killar och tjejer födda 2012 (som fyller 7 år i år) anmäla sig till MSK:s nybörjarfotboll!

När du registrerar dig i nedanstående formulär är det viktigt att du uppger korrekta uppgifter.

Den mailadress du uppger måste vara en fungerande mailadress, eftersom all information kommer att ske via mailutskick samt på vår hemsida.

För medlem under 18 år så krävs det även att minst en målsman fyller i sina uppgifter.

För att delta i vår verksamhet betalar ni en medlemsavgift till föreningen.
Enskild medlemsavgift är 600 kr per person och år.
Är ni flera i familjen betalar ni istället en familjeavgift på 900 kr per år. Som familjemedlem räknas den som bor och är folkbokförd på samma postadress.
OBS - vid anmälan av familjemedlemskap så fyller ni i en medlemsansökan per familjemedlem.

Ni kommer innan uppstarten på utesäsongen att få en faktura på medlemsavgiften till er mailadress.

Mariehem SK

Genom att skicka in din medlemsansökan till Mariehem SK godkänner du att du tagit del av föreningens policy samt att vi registrerar uppgifterna i vårt medlemsregister enligt GDPR (personuppgiftslagen).

Medlemskap *
Välj alternativ nedan
Ny medlem
Medlem sedan tidigare
Önskar familjemedlemskap
Skola *
Jag går på skola:
Ange namnet på din skola, tex: Mariebergsskolan eller Mariehemsskolan. Vi försöker att placera dig i samma grupp som dina klasskompisar.
Ledarintresse
Kryssa för om du är intresserad att vara ledare
Kryssa i om du som förälder är intresserad av att vara med som ledare i laget födda -11 där din pojke/flicka ska spela. (Ambitionen är att bilda en ledartrojka med föräldrar)
Ja, jag som barnets förälder är intresserad att vara ledare