Intresseanmälan - börja med friidrott

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan till våra träningsgrupper eller till Friidrottsleken.

OBS: Det är personnumret på den som ska träna som ska anges i formuläret.

OBS: Du kan göra en intresseanmälan från det kalenderår ditt barn fyller 5. Anmälan för yngre barn kommer tas bort.

Träningsgrupper 7 år och äldre. Vi kontaktar er när det har blivit er tur att få ett platserbjudande, då kan ni komma och prova på i en av våra grupper. Det kostar inget att pröva på, medlems- och träningsavgiften faktureraras när ni väljer att fortsätta med friidrotten.

Friidrottslek 5-6 år. Vi informerar er när anmälan öppnar. Först till kvarn.

Intresset för att träna friidrott med Mälarhöjdens IK är mycket stort och vi har därför en kölista för barn och ungdomar i alla åldrar. Väntetiden kan i de yngre åldrarna vara ganska lång, medan den är kortare i de äldre grupperna.

Vänligen notera att det kan ta en tid att behandla anmälan då vi är en ideell förening med begränsade resurser. Vi kommer återkoppla så snart det finns plats i en grupp. Är du som förälder intresserad av att ställa upp som tränare, så ange detta i kommentarsfältet. Då kan ditt barn få förtur i kölistan när vi har behov av fler tränare.

Välkomna!

Mälarhöjdens IK Friidrott

OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2. Ange i kommentarsfältet om du är intresserad att bli tränare.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna