Vuxengrupp HT 2019

Hej!

Detta är anmälan till Konståkningsklubben Sundbybergs skridskoskola, vuxengrupp.

I denna grupp deltar vi som är nyfikna på konståkning och är 18 år och äldre. Gruppens nivå kan komma att variera och övningar ges individuellt efter kunskap, färdigheter och intresse. Vid önskemål tränar gruppen på märkena för skridskoskolan. Gruppen tränar vid 8 tillfällen med start 28/9 och sista tillfället 30/11 kl 11.00-11.50 på lördagar.

Avgift är 800:-, medlemsavgift 250 kr/år tillkommer.

Det finns även möjlighet att prova på, kostnaden är 100:- per lektion och swish:as på plats till klubbens konto.

Mer info finns på https://idrottonline.se/KKSundbyberg-Konstakning/Skridskoskola

OBS! Stat och kommun kräver fullständigt personnummer på deltagare i alla typer av aktiviteter. Vi följer regelverket enligt PUL och kommer inte att använda personnumret till något annat än vad som krävs av stat och kommun för redovisning av genomförda aktiviteter.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkomna!

Grupp *