Anmälan bollskoj 4-5 år Höstterminen 2024

Nedan i formuläret anmäler du till barn till bollskoj/bollskoj med variation. Syftet med bollskoj är att fler unga pojkar och flickor skall få möjlighet att leka i tidig ålder. Träningen genomförs en gång/vecka med start i slutet av augusti/början på september. Aktiviteterna syftar till att aktivera hela kroppen, att barnen får leka och det byggs på barnens egna behov och förutsättningar. All träning sker med mjuka bollar inomhus.


 

Vem får vara med?

Aktiviteterna riktar sig till alla som är 4-5 år under 2024 (födda 2019-2020).

 

Var? 

Vi bedriver verksamhet i diverse olika hallar i Göteborgs stad. Ni anger nedan vilken hall ni anmäler er till. Observera att vi får våra hallar och tider bekräftade under sommaren, därför kan vissa ändringar förekomma.

 

När? 

Aktiviteterna genomförs på lördagar eller söndagar, 10-11,  11-12 alternativt 13-14. Olika hallar har olika tider. Vilken tid som gäller för vardera hall kan ses när man väljer hall. Även här kan detta komma att ändras, beroende på tider vi får i lokalerna.


Träningarna är en gång per vecka under hela hösten.


Vad kostar det?

De första två gångerna är man välkommen att testa på. Kostnaden är 1150kr för terminen, då ingår medlemskap i GAIS på 250kr/år, vattenflaska och T-shirt. Har du redan T-shirt och vattenflaska är kostnaden 950kr. Väljer du att fortsätta till höstterminen betalar du ej medlemsavgiften igen. Vad ska jag ha med mig? 

Gymnastikkläder, inomhusskor samt vattenflaska. I anmälningsavgiften ingår T-shirt och vattenflaska, men detta delas ut först efter uppstart. Ledarna tar med träningsmaterial

 

Ledare

Bollskoj bygger på att du som förälder engagerar dig och är ledare. Fler deltagare kan tas emot med fler ledare.  Om inga ledare anmäler sig kommer gruppen inte att startas upp. Du anmäler ditt intresse i samband med barnets anmälan. Alla ledare kommer att erbjudas ledarutbildningar och tilldelas all nödvändig information inför uppstart.  

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras hemsida och sociala medier.  
Ja
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er/ert barn till bollskoj godkänner ni att vi använder uppgifterna i GAIS register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Har barnet varit med i bollskoj tidigare? *
Vilken hall och tid vill vi vara med i?  *
Välj den hall som ni önskar genomföra era aktiviteter i under 2024.

Observera att ni kommer att kontaktas och erbjuda flytt till annan tid/hall om den tiden ni har valt inte fyllt med tillräckligt många deltagare.

Exakta adressuppgifter kommer senare. 
Kan du som förälder vara med som ledare? *
En förutsättning för svensk idrott och även bollskoj är att föräldrar engagerar sig som ledare. Ledare får mycket stöttning från föreningen med träningsupplägg mm. Om du väljer något av "Ja" eller "Kanske" kontaktar vi Målsman 1 för ytterligare information, om behovet finns. 
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän