Anmälan fotbollslek 6-7 år

Nedan anmäler du till barn till fotbollslek. När barnen är 6-7 år har ofta ett större intresse för fotboll skapats. Syftet med fotbollslek är att fler unga pojkar och flickor skall få möjlighet att spela fotboll och leka. Träningen bygger fortfarande på en hel del lek men mer fotbollsträning påbörjas på fotbollslek.


OBS: Starten av fotbollslek och bollskoj har tyvärr på grund av förlängda restriktioner skjutits upp och planerad start är nu under augusti månad. Mer information kring uppstart kommer under sommaren.

 

Vem får vara med?

Aktiviteterna riktar sig till alla som är 6-7 år år 2022 (födda 2015-2016).

 

Var? 

Vi bedriver verksamhet i diverse olika hallar i Göteborgs stad. Ni anger nedan vilken hall ni anmäler er till. OBS: Man kan enbart anmäla sig till en hall och tid.

 

När? 

Aktiviteterna genomförs på lördagar och söndagar. Tiderna skiljer sig lite mellan hallar och dagar och anges nedan. OBS: Tiderna är preliminära och kan förändras.


Vad kostar det?

Första två gångerna är man välkommen att testa på. Därefter faktureras alla deltagare 900 kr för höstens aktiviteter.

 

Vad ska jag ha med mig? 

Första gången behöver ni ta med er gymnastikkläder, inomhusskor samt vattenflaska. I anmälningsavgiften ingår T-shirt och vattenflaska, men dessa delas ut efter uppstart. Ledarna tar med bollar!

 

Ledare

Fotbollslek bygger på att du som förälder engagerar dig och är ledare. Fler deltagare kan tas emot med fler ledare. Om inga ledare anmäler sig kommer gruppen inte att startas upp. Du anmäler ditt intresse i samband med barnets anmälan. Alla ledare kommer att genomgå ledarutbildningar inför uppstart av aktiviteterna och tilldelas all nödvändig information inför uppstart. 

 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras hemsida och sociala medier.  
Ja
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er/ert barn till bollskoj godkänner ni att vi använder uppgifterna i GAIS register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Vilken hall vill vi vara med i?  *
Välj den hall som ni önskar genomföra era aktiviteter i under 2022.

Observera att ni kommer att kontaktas och erbjuda flytt till annan tid/hall om den tiden ni har valt inte fyllt med tillräckligt många deltagare.

Exakta adressuppgifter kommer senare. 
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän