Ansökan Ledare 2021

Medlem i KFUM Ängsholmen
Som ledare på KFUM Ängsholmens läger behöver du vara medlem i KFUM Ängsholmen. Ev. obetald medlemsavgift dras från ledarersättningen. Du behöver göra en ansökan för varje period du söker till. Har du svårt att välja vilken period du vill ansöka till? Välj i så fall alternativet ”Vad som helst". Läs mer om positionerna här: https://angsholmen.kfum.se/ledarportal/.
Vilken ledarposition vill du ha? *
På vilken period vill du vara ledare? *
Berätta lite om vem du är *
Max 100 ord.
Varför vill du vara ledare i KFUM Ängsholmen? *
Max 100 ord
Berätta om dina tidigare ledarerfarenheter *
Max 100 ord
Referenser, om du har *
Ange namn, kontaktuppgifter och relation
Ytterligare information
Känner du att du vill komplettera din ansökan med ytterligare information som inte fick plats här ovanför kan du skicka kompletterande uppgifter till kansliet@angsholmen.org. Om du önskar lägga till information om t.ex. vilken position du söker i andra hand eller någon annan praktisk information om din ansökan kan du använda rutan "Kommentarer" längst ner i formuläret.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna