Anmälan SummerCamp v.26 KFUM Trollhättan

Välkommen till anmälan för Summercamp V.26
KFUM Trollhättan erbjuder Summercamp för flickor och pojkar födda 08-06 under v.26 i Arena Älvhögsborg. Perfekt tillfälle att få utveckla den egna individuella tekniken och få vara med kompisar som också spelar handboll i KFUM Trollhättan och ha roligt. Sista dag för anmälan är 30 April med reservation för att platserna till lägret kan ta slut innan detta datum.
När ?
Datum: Måndag 24 juni - fredag 28 juni Tid: 10-15 Plats: Arena Älvhögsborg A-hall samt Entréhall Samling för genomgång och upprop varje dag 09.45
Vad ingår på lägret
2 st passhandboll 1,5 tim per dag, Lunchpaket samtliga dagar, T-shirt, Frukt, Bad Arena Älvhögsborg frivilligt, Handbollsteori
Kostnad för lägret
Är 990:- per spelare och faktureras efter anmälan. OBS ! Missa inte förfallodatumet för betalning.
Storlek för T-shirt *
Ingår i avgiften gör en svart t-shirt. Välj din storlek nedan.
Ledare / Grupper
Vår målsättning är att ha 2 st träningsgrupper med en ansvarig tränare per grupp som till sin hjälp har 2 st ledare från föreningens A-ungdom. Föreningen erbjuder alltså vår egna ungdomar att kanske få sitt första sommarjobb. Huvudtränare Malin Borg och Emil Grönquist.
Position ? *
Välj den positionen som du gillar att spela på mest.
Bad ? *
Vid någon av dagarna kommer det erbjudas bad. Härmed bekräftar målsman att barn är simkunnig och får bada under uppsikt av ledare.
Bild ? *
Vi godkänner ev publicering av bilder från campen där vårat barn kan finnas med på bilder som syns på KFUM Trollhättans hemsida och/eller föreningens social kanaler.
Vidare information
Två veckor innan lägret kommer det skickas ut ett info brev med den informationen som man behöver ha. Ev frågor kan ställas till Malin Borg 070-366 28 33 alt KFUM Kansli 0520 - 41 11 55 kansli@kfumtrollhattan.se
Avbokning / Återbetalning
Avbokning från lägret kan ske med full återbetalning fram till 27 Maj. Efter 27 Maj sker återbetalning med 50% vid avbokning. Vid sjukdom/skada sker återbetalning efter uppvisade av intyg alt efter i vilken grad man kunnat delta.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna