Intresseanmälan HT-18

Hej!

För att förenkla intresseanmälan har vi lagt samman alla typer av gymnastik vi erbjuder i ett och samma formulär. Fyll i de typer som är intressanta för er.

För barn-, ungdoms- och vuxengymnastikgrupper (gul del) sker platssläpp kl 09.00, 8 augusti 2018.

För våra tävlingsdiscipliner (grön del) sker provträning endast vid inbjudan.

Fyll i de fält som är intressanta för er så återkommer vi om vi har en provträning att erbjuda.

Här kan ni se filmer som beskriver GK Motus-Saltos tävlingsdiscipliner:

YouTube: Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG)

Denna intresseanmälan gäller endast för höstterminen 2018.

Vänligen

GK Motus-Salto

Intresseanmälan *
Läs noga!!
Jag förstår att denna intresseanmälan INTE är en anmälan till höstterminens grupper i barn- och ungdomsgymnastik, utan att jag själv måste göra en aktiv bokning när platserna släpps i augusti 2018.

Jag förstår också att denna intresseanmälan INTE kan garantera en plats i tävlingsdisciplinerna, utan att jag måste invänta eventuell inbjudan till provträning.
BARN-, UNGDOMS- OCH VUXENGYMNASTIK
Platssläpp sker på nätet kl 09.00, den 8 augusti 2018. Först till kvarn! (kortbetalning vid bokningstillfället)
TÄVLINGSDISCIPLINER
Tävlingsgymnastik *
Vilken typ av gymnastik är intressant för er?
Kryssa för den typ av tävlingsgymnastik som ni är intresserad av.

Vi återkommer om möjligt med erbjudande om provträning, men kan inte garantera att vi kommer hinna kontakta alla som är intresserade.

Provträning sker endast vid inbjudan.

Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG)
Manlig Artistisk Gymnastik (MAG)
Truppgymnastik, manlig och kvinnlig
Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG)
Nivå KvAG
Hur stor erfarenhet har ditt barn/du?
Manlig Artistisk Gymnastik (MAG)
Nivå MAG
Hur stor erfarenhet har ditt barn/du?
Truppgymnastik (manlig och kvinnlig)
Nivå TRUPP
Hur stor erfarenhet har ditt barn/du?
Har du/ditt barn deltagit i någon TRUPPTÄVLING?
Vilken TRUPPTÄVLING?
Ange högsta nivå.
Övrig information
Berätta kortfattad vilken bakgrund du eller ditt barn har, t ex kunskapsnivå, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening.
Engagera dig i föreningen
Jag vill engagera mig i föreningen

I en ideell förening finns det många saker att engagera sig i. Kryssa gärna för ifall du vill bidra med något och du vill bli kontaktad.
Ledare - jag är gammal idrottare och vill utbilda mig till ledare inom föreningen.
Samarbete - mitt företag funderar på att sponsra/samarbeta med föreningen. Kontakta mig gärna!
Sjukvård - jag är sjukvårdsutbildad och hjälper gärna till vid tävlingar och uppvisningar.
Jag bidrar gärna med något annat (beskriv i rutan nedan)
Jag bidrar gärna med något annat
Information till målsman

Vänligen fyll i DELTAGARENS personuppgifter samt målsmans kontaktuppgifter. På "c/o" vänligen ange namnet som står på brevlådan ifall annat än barnets namn!
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn godkänner ni att vi använder uppgifter i vårt register enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna