Intresseanmälan

Välkommen till United Movement


För anmälan till våra träningslag vänligen se vår bokningssida, länk: https://sportadmin.se/book/?F=4616F370-C79B-4874-8B39-AD8FF9698388.

Har vi inga lediga platser i aktuellt lag så får ni gärna fylla i detta formulär så mejlar vi er vid möjligheten att anmäla sig vid ny terminsstart.För att anmäla intresse ber vi dig fylla i formuläret nedan. 

Specificera vad anmälan gäller t ex

- Cheerleading

- Parkour

- Akrobatik


För att få plats i våra tävlingslag i cheerleading sker uttagning genom tryouts i augusti se hemsidan för mer info och anmälan. Vi tar ibland in personer på provträning även under pågående säsong, är man intresserad av provträning ber vi er att mejla till kansli@unitedmovement.se


Under allergier/matval - måste ni aktivt fylla i aktuellt information om den sökande, alternativt inga allergier.Klicka här får att återgå till United Movements hemsida

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
För att delta i föreningens verksamhet godkänner man att barnet, grupp eller lag förekommer på bilder (utan namn) och publiceras på United Movements hemsida, föreningens andra sociala medier och för tävlingar vi deltar på. 
Ja
GDPR *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till United Movement godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (EU:s nya dataskyddsförordning). 
JA
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval *  
Kommentarer *  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport