UPPDATERING AV PERSONREGISTER - KFUM

Hej!

Välkommen och tack för att du uppdaterar ditt personregister i KFUM-Norrköping.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt så kommer vi behandla din ansökan snarast.

Formuläret är individuellt vilket medför att en familj registrerar varje medlem enskilt.

Länk till hemsida--> KFUM-Norrköping

Välkommen!

KFUM Norrköping Kansliet.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på föreningens webbsidor.
PuL *
Godkännande
Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/).
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Skola
Här skriver ni vilken skola ni tillhör.
(för medlemmar på Strömvillan.)
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna