Anmälan HT 2021/VT 2022 Minitennis 5-7 år

Minitennis 5-7 år

Minitennis är ett träningskoncept anpassat för åldrarna 5-7 år och är en introduktion till vår Tennisskola eller Matchskola som är nästa steg. I Minitennis råder en härlig mix av lek, koordinationsträning och en hel del inledande tennisteknik. Barnen kommer få utforska tennisens härliga utmaningar och lära sig teknik på ett roligt och lekfullt sätt.

I Minitennis värmer vi upp tillsammans innan vi tar oss an olika tennisövningar blandat med lek, stafetter och koordinationsträning. Vi kommer att lära oss rätt grepp och teknik i de olika slagen och jobba med kraftanpassning, genomföljning av slag samt slagriktning. I Minitennis använder vi skumboll eller en röd boll som studsar 25 % jämfört med en vanlig boll och vi spelar på ¼ dels tennisbana.

Träningen varar i 60 minuter och äger rum på tisdagseftermiddagar samt på lördagar. Man kan välja om man vill träna en eller två dagar i veckan. Vi börjar och avslutar alltid med en gemensam samling.

·          Utrustning: Rack, (finns att låna om man inte har), idrottskläder, rena inomhusskor och vattenflaska.

·          Kostnad: 850 kr 1 gång/vecka, 1600 kr 2 gånger/vecka.

Terminslängd: Höstterminen 2021 pågår mellan v 36-50, uppehåll v 44 och röda dagar.

Vårterminen pågår mellan v 2-21, uppehåll v 8, 14 och röda dagar.

Betalning

Betallänk kommer att skickas ut och ska betalas innan terminernas start. Avanmälan via mail om man inte vill fortsätta under vårterminen.

Medlemskap i YTK krävs för deltagande i Tennisskola och det löser du här http://ytk.se/medlemskap/

Genom att anmäla er till Ystad Tennisklubbs kurser godkänner ni att YTK hanterar personuppgifter enligt Riksidrottsförbundets uppförandekod kopplat till GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på YTK:s hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till ytk@ytk.se

Anmälan Minitennis 5-7 år
Du kan anmäla dig till 1 h/v eller 2 h/v. Välkommen med din anmälan.
Antal ggr/vecka *
Ange antalet gånger per vecka som du vill träna.
1 h/v: 850 kr
2 h/v 1600 kr
Speltider *
Tisdag kl 17.00-18.00
Lördag kl 10.00-11.00
Spelnivå *
Ange hur mycket du har spelat/spelar.
Medlemskap YTK 2021
Om anmäld spelare ej har medlemskap i YTK för 2021, v v teckna medlemskap via http://ytk.se/medlemskap/
Anmäld spelare har medlemskap i YTK för 2021
PersonNr * -