Anmälan Juniorträning 2023

Hej! 

Vad roligt att du är intresserad av att träna med oss på Forsgårdens Golfklubb. Hos oss har vi olika grupper du kan välja att anmäla dig till beroende på vad du vill med golfen. Nedan kan du läsa mer om våra gruppindelningar. Träningsgrupperna kommer sedan baseras på nivå, ålder och önskemål. 

Träningsgrupper 
Golfkul
Golfkul tränar 1 gång/vecka i ledning av en av våra ledare eller tränare. Riktar sig till dig som är 5-8 år gammal och önskar att träna golf på ett lekfullt sätt. 

Träningsjunior
Träningsjunior tränar mellan 1-2 gånger i veckan beroende på ditt önskemål. Vi tränar och spelar tillsammans samtidigt som vi utvecklas till bättre golfspelare och umgås med vänner. Detta är för dig som tycker om golf och önskar att vara med i gruppträning. 


Forsgården Framtid 
Forsgården Framtid är för dig som vill mer med din golf och har kommit ner till ca 12 i handicap eller lägre. Du önskar att träna året runt och anmäler dig till ett helårsupplägg. Du vill tävla och utvecklas som golfspelare tillsammans med likasinnade. Det året du fyller 13 kan du vara med i Forsgården Framtid. Spelare i denna grupp tränar 2-3 gånger i veckan under hela året. Anmälan till Forsgården Framtid  ska ske i samråd med Idrottsansvarig. 
Terminer
Som junior hos oss på Forsgården kan du välja hur mycket du vill träna och under vilka perioder. 
Vårterminen: Vecka 17-24
Höstterminen: Vecka 33-39 

Du kan välja vilka terminer du vill anmäla dig till. Vill du vara med hela året så bockar du i alla terminer, detsamma gäller om du bara vill vara med under en termin, då bockar du endast i den terminen. Vill du börja med att testa en termin och lägga till terminer därefter går det också bra. 

Träningstillfällen
Vi tycker det ska vara en naturlig del av golfen att träna! För dem som tycker om att träna vill vi därför ska få möjligheten att träna mycket. Vi kommer erbjuda upp till 2 organiserade träningstillfällen per vecka. Du väljer själv hur mycket du vill träna. 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Forsgården GK officiella hemsida. 
Ja
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Forsgårdens juniorverksamhet godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Vilken träningsgrupp vill du anmäla dig till? *
Hur många gånger i veckan vill du träna?
Varför spelar du golf?
Du kan välja flera alternativ.
Jag tycker det är roligt
Jag vill utvecklas och bli bättre
Jag vill umgås med mina kompisar
Jag vill träffa nya kompisar
Jag vill bli bättre på att spela på banan
Jag vill bli bättre på att tävla
Jag vill satsa på min golf
Jag är tjej och önskar att träna med andra tjejer
Uppskatta din nivå
Har du ett Golf-ID?
Om ja, vänligen ange. Om nej, hoppa över.
Önskemål/kommentar
Exempelvis träningskompis eller annat önskemål.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän