Sponsring enkronasmatcher

Många känner säkert till enkronasmatch, då Grimsås IF och en rad andra klubbar har anordnat detta tidigare. I år möter herrarna Länghem 24/8 kl 15:00

Matchen i sig är en helt vanliga seriematch, men arrangemanget runt om är en sponsringsaktivitet för företag och privatsponsorer. Ni/du bidrar med valfri summa per åskådare som kommer och tittar på matcherna och på så sätt lockar mer folk till just dessa två matcher.

Upplägg:

Du som privatperson eller företag väljer en summa att betala per åskådare. Exempel, jag väljer att sponsra med 1kr/åskådare. Under dagen den 24/8 kommer det totalt 406 besökare till Grimsborg. Efter matchen skickas en faktura till dig på 406 kr.

Denna summa har stor betydelse för en förening som Grimsås IF och vi är glada om just du vill sponsra oss, det är med hjälp av er vi kan driva vår föreningen mot nya mål.

Det du som privatperson eller företag får i gengäld är att er namn kommer att synas efter och i samband med matchen.

Det är fri entré och det kommer att vara ett antal aktiviteter i anslutning till matchen. Kiosken kommer att hållas öppen och här finns möjlighet att köpa hamburgare, fika, godis m.m.

Vi gör detta tillsammans till en folkfest på Grimsborg!

Krona/Åskådare *
Här väljer du hur mycket du vill sponsra
1 kr ”silversponsor”
2 kr ”guldsponsor"