MiniMalbas anmälan till flickor 2011 Vit säsongen 21/22 (webbanmälan)

Hej!

VÄNLIGEN LÄS ALL INFORMATION INNAN DU ANMÄLER DIG!

Vi har just nu möjlighet att erbjuda några platser i en nystartad grupp med flickor födda 2011, gruppen kallar vi F11 Vit.

F11 Vit tränar enligt följande:
Måndagar, kl 18.00-19.00, Elinelundsskolan
Torsdagar, kl 19.00-20.00, Möllevångsskolan

Vi vet att många ungdomar har flera olika aktiviteter och vi ställer inget krav på att man måste vara med båda träningstillfällen/vecka för att vara med, man är med så mycket man kan!

Anmäl dig via formuläret nedan, när gruppen är full stänger vi den igen.

Du får testa gratis under en sammanhängande två-veckors period innan du bestämmer dig för om du vill bli medlem. Det kan hända att fakturan kommer innan prövotiden gått ut men det kommer att vara 21 dagars betalning så ni kommer att hinna prova i lugn och ro.

I Malbas betalar man vanligtvis för en hel säsong (aug/sep-maj/juni) men eftersom vi redan är framme i februari betalar du hel medlemsavgift för säsongen 21/22 (50 kr) och reducerad träningsavgift (650 kr) + administrationsavgift på 39 kr, totalt 739 kr.
Vi använder oss av Sportadmin och vi kommer att avisera avgiften till den/de e-postadresser du uppger när du registrerar ditt barn.

Ladda gärna ned Sportadmins medlemsapp för att se träningarna och ta emot information från laget (när du skickat in anmälan ska den läggas in manuellt i gruppen och det innebär att det kan dröja ett litet tag innan du kan se gruppen).

Om du är intresserad av en plats och vill börja träna med F11 Vit så anmäler du dig via formuläret nedan och sedan är det bara att gå till första träningen!

Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna