Beställning klubbkläder herr

Här kan ni beställa klubbens nya konfektion inför höstterminen 2019.

Kollektionen är av märket Adidas och består av en hoodie, träningsjacka, träningsbyxor och matchtröja. Man beställer naturligtvis de plagg man önskar. Välj vilka plagg/storlekar och antal matchtröjor i formuläret nedan.

Trycket blir liknande nuvarande kollektion. Hoodie, träningsjacka och matchtröja kommer alltså ha klubbens namn och logo på ryggen, sponsortryck på ärmarna samt Adidas-logo på bröstet. Träningsbyxorna har endast Adidas-logo på benet.

Om namn önskas (valfritt) - kostar 75 kr/plagg - skriver ni i kommentarsrutan längst ned i samband med era kontaktuppgifter. Namnet trycks med vit text på vänster bröst, alternativt vänster lår, och kan sättas på alla plagg. Ni skriver/anger själva i vilken form ert namn skall skrivas. Skriv namnet exakt såsom ni önskar det tryckt.
Tänk på att utrymmet är max 10 cm så vi rekommenderar ej mer än max 12 st tecken.

En mindre provkollektion finns att se/prova i butiken i Sportarenan (obs - provkollektionen har inget tryck).

Följande plagg finns:

Herr - tillgängliga storlekar S/M/L/XL/XXL
Hoodie - 500 kr
Träningsjacka - 500 kr
Träningsbyxor - 400 kr
Matchtröja - 350 kr
Tryckt namn/plagg - 75 kr

Kläderna beräknas tillgängliga i samband med terminsstarten HT19.
Faktura skickas ut innan leverans.

Välj kläder enligt nedan.

Herr - hoodie
Herr - träningsjacka
Herr - träningsbyxor
Herr - matchtröja
Välj antal matchtröjor - herr
Beställning
Ange namn och kontaktuppgifter nedan samt vilka kläder ni eventuellt önskar namnade (75 kr/plagg).. Kläderna faktureras mailadressen ni anger.
E-post 1 *