Alvik Kids Club HT 2020

Hej!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt barn till Alvik Kids Club!

Alla killar och tjejer födda 2014-2017 är varmt välkomna. Avgiften för höstterminen 2020 är 975 kronor. Gör inbetalning via bankgiro 204-5698 eller Swish 123 613 8697. Märk betalningen med "AKC HT2020  FÖR-OCH EFTERNAMN" (barnets namn).

I anmälningsavgiften ingår förutom 10 tillfällen med rolig, utmanande och utvecklande träning även en basketboll och en Alvik-tshirt. Datum för varje tillfälle finns på hemsidan. Begränsat antal deltagare. Bekräftelse om att ni har fått en plats kommer efter inbetalning av avgiften. Senaste datum för inbetalning är 11 september..

Vid eventuella frågor kontakta kansliet på 08-870410 eller kansliet@alvikbasket.nu. Vi ser mycket fram emot att ha ditt barn i vår verksamhet!

Vänligen,

Alvik Basket

Val av dag *
Välj den dag som passar er och ert barn bäst
Storlek på t-shirt *
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna