Köhantering barngymnastik - Söderhamns Gymnastikförening

Hej!

På den här sidan kan du:

- Anmäla dig till våra barn och familjegrupper. Funktionen har köhantering så vi bekräftar dig via mail om du fått plats i gruppen.

- Göra ändringar. Det är viktigt att du uppdaterar oss vid ändrade personuppgifter.

För att du ska kunna ta del av vårt utbud måste du vara medlem i Söderhamns Gymnastikförening. Medlemskapet är obligatoriskt och kostar 150 kr per kalenderår.

När du väl är registrerad och antagen ska medlems- och terminsavgift betalas in till vårt vårt BG 407-9562 enligt faktura som mailas ut så det är viktigt att det finns en giltig e-post adress samt att fakturanummer anges vid betalning.

OBS!

Ange i kommentarsrutan vilken barngrupp du söker till.

Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Foto/film *
Söderhamns gymnastikförening arbetar kontinuerligt med att erbjuda aktuell information om verksamheten i t.ex. trycksaker, media, på föreningens hemsida och i sociala medier som Facebook och Instagram.

Enlig dataskyddsförordningen (GDPR) får bilder på personer inte publiceras utan att personen i fråga först gett sitt godkännande. Därför behöver Söderhamns gymnastikförening ditt godkännande som vårdnadshavare.
Ja, jag godkänner att föreningen publicerar bild/film på mitt barn
Nej, jag godkänner inte att föreningen publicerar bild/film på mitt barn
Hjälpledare *
Många barn söker till vår verksamhet och vi söker alltid efter fler personer som kan tänkas vilja bli ledare inom Söderhamns gymnastikförening.
Ja, jag kan tänka mig hjälpa till som ledare
Nej, jag är inte intresserad.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna