Linde Open, i Lindesberg, lördagen 24 september 2022

Tävling som är lämplig för dig som har tävlat en del tidigare.

Tävlingen riktar sig till U11 och uppåt.

Detaljerad info finner du via Smoothcomp.

Samordning av ev samskjuts och boende görs av Eli och Lova Fäldts mamma Anna. Kontakta henne om behov finns för det.

Anmälan till tävlingen görs via detta forumlär senast 30 augusti. Klubben betalar startavgiften för de som anmält under "Earlt Bird-perioden". Om du anmäler dig efter det att "Early Bird" har löpt ut, så får du betala mellanskillnaden själv.

På söndagen är det randoriträning. Om du är intresserad av det så anger du det också i detta formulär.

Om du vill och har rätt att dubblera, så notera det under "Kommentarer".
Ange vikt *
Ange bälte/grad *
Även delta söndagen 25 september
Randoriträning
Ange med ett ja eller nej om du anmäler dig till randoriträningen söndagen 25 september. Den vanliga tävlingen är på lördagen 24 september.
Samtycke
Jag samtycker till att Knivsta Judoklubb i samband med denna tävling använder foto/film av mitt barn som publiceras på Knivsta Judoklubbs Facebooksida/Instagram/hemsidan.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna