Prova på ridning 19/2

Efterfrågan har varit stor och det känns roligt att vi nu har möjlighet att ta emot dig som vill prova på att rida och umgås med hästar. Vi ses i stallet och du får hjälp av en ledare att göra i ordning hästen inför ridning och därefter rida lektion 30 min. Lektionen går ut på att lära sig start-stopp-sväng i skritt och du får möjlighet att prova på trav.
Vi har bara små ponnyer och därför är vår viktgräns 70 kg. Vänligen ange längd och vikt i din anmälan så att vi kan matcha med rätt ponny.
Grupp 1 gör iordning hästarna och rider 13:30-14, grupp 2 tar över hästen och rider 14-14:30 och gör därefter iordning hästen med hjälp av ledare.
Pris: 200kr

Välkomna!

Genom att anmäla er till Torns Ryttarförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen).

Elevens vikt och längd
(P.g.a. att vi endast har ponnyer i ridskolan)
Ytterligare information
Ange mer detaljer kring ridvana eller annan info