Börja spela - födda 2013

Hej!

Riktigt kul att du vill börja idrotta i Alvik Basket. Vänligen fyll i anmälan nedan, sedan återkommer vi till dig med info om var och när ni kan komma igång!

Vi tränar, leker och spelar basket 1 gång i veckan. Vi har stort fokus på rörelseförmåga och att barnen ska ha så kul som möjligt. Om du skulle ha några som helst frågor är det bara att kontakta kansliet@alvikbasket.nu, så kommer du få svar.

Vi ser fram emot att träffa er i hallarna!

Alvik Basket

Genom att anmäla ert barn till Alvik Basket godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen). Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Alvik Baskets officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i kansliet@alvikbasket.nu.

Vilken skola går du i/ska du börja i? *
Vilket lag passar bäst för dig? *
Vi försöker att använda närhetsprincipen så ofta vi kan och i mån av plats eller möjlig träningslokal.
Abrahamsberg
Bromma Kyrka
Olovslund
Ålsten
Ängby
Äppelviken
Smedslätten
Spelar ingen roll
Kan du som förälder var med som ledare? *
Vi vill och vi behöver få in ledare som kan hjälpa till med verksamheten. Från kansliets sida kommer det att ges stöd så länge laget behöver det.  Du kommer inte vara ensam ansvarig för laget.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna