Intresseanmälan till Tyresö FFs parafotbollslag

Välkommen att göra en intresseanmälan till Tyresö FFs parafotbollslag. Vi riktar oss till barn och ungdomar mellan 10-16 år och som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF). (NPF innefattar diagnoserna ADHD/ADD, autism, Tourettes och språkstörning)

Om ditt barn även har intellektuell funktionsnedsättning (IF) tipsar vi om att Järla IF i Nacka har en bra verksamhet. Hanviken SK här i Tyresö är också på gång att starta upp ett parafotbollslag för barn och ungdomar med IF.

Genom att anmäla ert barn till Tyresö FF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.

OBS
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs under Målsman 1 och Målsman 2.
Välkommen till Tyresö FF
Genom att fylla i formuläret har du gjort en intresseanmälan för ditt barn till Tyresö FFs parafotbollslag. Mer information kommer i bekräftelsemailet som skickas ut efter din anmälan.
Godkännande *
Jag godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Tyresö FFs officiella hemsida och i sociala medier.
Avgift
Avgiften för höstterminen 2022 är 849 kr. I summan är verksamhetsavgift på 600 kr, medlemsavgift på 200 kr samt administrationsavgift på 49 kr inkluderad
Är ditt barn mellan 10-16 år? *
Laget är för barn och ungdomar mellan 10-16 år. Om ditt barn är yngre eller äldre kan vi tyvärr inte erbjuda någon plats i laget.
Har ditt barn intellektuell funktionsnedsättning? *
NPF innefattar diagnoserna ADHD/ADD, autism, Tourettes och språkstörning.

Verksamheten är inte anpassad för barn med intellektuell funktionsnedsättning (IF) och vi kommer tyvärr inte kunna ta emot ditt barn i laget om barnet även har IF.

Hanviken SK har flera verksamheter för barn med IF och Järla IF i Nacka har fotboll för barn med IF.
Kan du som förälder hjälpa till? *
Hur många år har ditt barn spelat fotboll? *
Jag behöver: *
För att kunna anpassa så bra som möjligt behöver vi få information om ditt barns behov. Kryssa i de val som stämmer för barnet.
bildstöd inför träning
bildstöd under träning
korta genomgångar
tydliga och korta instruktioner
instruktion riktad direkt till mig
förberedas i god tid
struktur och ordning
stöd att börja och avsluta
regelbundna pauser
stöd att lösa problemsituationer
att andra inte rör mig när jag inte är förberedd
inget av ovanstående alternativ
När jag blir arg vill jag:
skriv ditt barns behov
När jag är orolig vill jag:
skriv ditt barns behov
Övrigt:
Här kan du skriva fler behov som ditt barn har eller annat som är viktigt för oss att känna till.
Var fick du information om laget? *
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna