Anmälan till fotbollsskolan 2021

Hej!

Du har nu kommit till Genarps IF:s anmälningssida för fotbollsskolan den 14-16 juni 2021.

Fotbollsskolan riktar sig till barn födda 2009-2015, oavsett förkunskaper.

Tränare och ledare för detta är duktiga killar och tjejer från de egna leden. De ser till att alla som deltar får roliga och utvecklande dagar innehållande lekar, övningar och matchspel. Vuxna ledare kommer att närvara under samtliga träningspass.

Man behöver inte vara medlem i Genarps IF eller ha spelat fotboll tidigare för att delta i fotbollsskolan.

Aktiviteterna pågår klockan 16-19 och består av två träningspass per dag med mat emellan.

Anmälan senast torsdagen 20 maj 2021
Pris: 480:- per deltagare och i priset ingår mat, materiell samt en personlig T-shirt och fotboll. Anmälningsavgiften täcker även ersättning till våra unga ledare.

När anmälan är gjord, kommer en bekräftelse via e-post (målsman).

Inom en vecka kommer sedan en faktura via e-post (målsman).

Tänk på att anmälan är komplett när inbetalningen är gjord!

Vi reserverar oss för eventuell överbokning och i sådana fall förespråkas turordningen.

Har du funderingar, e-posta till medlem@genarpsif.se

Välkomna!

Medlem i föreningen *
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Genarps IF:s fotbollsskola godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (personuppgiftslagen).
JA
Tfn nr till anhörig under fotollsskolan
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på http://www.genarpsif.se officiella hemsida.
Stl T-shirt *
PersonNr * -