Pingisskola onsdagar - för ungdomar födda 2007 eller tidigare.

Hej,

Vi startar en till pingisskola på onsdagarna från v. 5 då intresset att börja är stort.

Alla spelare som inte har spelat pingis i en förening tidigare börjar i vår pingisskola där man spelar 1-3 terminer.

I pingisskolan har vi åldersindelade grupper, men senare i föreningen har vi nivåindelade grupper med en viss hänsyn till ålder. Vi ser att från ca 9 år är det bra att starta med pingis, motoriken har kommit lite längre då så det går snabbare att lära sig, självfallet så får man även börja tidigare.

Vi tränar i UTK-hallen, se adress på vår hemsida.

Pingisskolan kostar 800kr/termin, samt medlemsavgift 200kr(betalas årsvis)

I detta ingår en pingisskola-tshirt, minst 10 träningar á 60 min med våra utbildade tränare.

Vi ser fram emot en rolig och fartfylld termin!

Emma Persson

Ordf. Uppsala BTK

Träningsgrupper
VT 2019
Onsdag 17:00-18:30
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Uppsala Bordtennisklubbs officiella hemsida.
Ja - utan namn
Godkännande - GDPR  *
Godkännande - GDPR
GDPR är den nya dataskyddslagen för personuppgifter som träder i kraft 25:e maj 2018. I användarvillkoren som du kan läsa och godkänna nedan ser du hur Uppsala BTK hanterar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna