Öresundsserien Padel

Spela Matcher på motionsnivå i Öresundesserien i padel!
Vi spelar på de toppmoderna banorna på System Verification Fair Play Stadion. Vi kommer att ha flera dam och herrdivisioner igång samtidigt där ni kommer spela mot andra spelare på ungefär samma spelnivå.  Öresundsserien riktar sig till dig som är motionsspelare och intresserad av att spela matcher samt träffa nya padelvänner under trevliga former. Majoriteten av matcherna kommer att spelas på fredagskvällar och lördag eftermiddag. Om matcher måste flyttas kommer även matcher att spelas på söndag förmiddag. I varje division kommer det delas ut fina priser.

I varje lag kan man vara 2-4 personer. Anmälningsavgift per lag/spelomgång är 1.495 kr. I varje spelomgång spelas fem matcher, annars anpassas avgiften efter antalet spelade matcher.
Alla anmäler sig separat och glöm inte skriva in vem du ska spela med.

Spelregler kommer skickas till er innan start!

Vid frågor kontakta Sebastien Garcia via padel@fairplaysportclub.se
Ditt lagnamn *
Här skriver du namnet på din spelpartner
Spelnivå *
Här skriver du in din spelnivå mellan 1-5 där 1 är tävlingsspelare och 5 är motionsspelare.

PersonNr * -
c/o