Anmälan/uppdatering medlemsregister

Välkommen till Arlövs BI

För att anmäla ditt barn, bli medlem och/eller uppdatera ditt barns befintliga personuppgifter i vår förening ber vi dig fylla i nedanstående formulär.

Kansliet/Arlövs BI

Notera att uppgifterna ni lämnar här inte kommer att finnas tillgängliga på någon hemsida utan endast i klubbens medlemsregister, dolt för insyn utom för era ledare, kansliet och i försäkringssyften.

Genom att anmäla ert barn till Arlövs BI godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Arlöv BIs officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i malin.johnsson@arlovsbi.se

Välkomna!

OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna