Betesritt 11/7

Välkommen att anmäla dig till Betesritten 2020!

Vi rider ifrån Torns Rf kl 7.30 och tar oss de ca 2 milen via Lunds ridvägar till Dalby Hage där hästarna släpps på ett välförtjänt sommarbete. För att delta måste man ha mycket god ridvana och kunna rida hästen obehindrat i alla gångarter. Aktiviteten riktar sig främst till ridskolans elever men även fodervärdar. Samling i stallet kl 7.00. Fika ingår. Vi pausar vid Hardeberga kyrka och fikar. Där kan föräldrar möta upp. Efteråt finns det möjlighet att bada i Billebjer.

Pris 350 kr (fika ingår)

Föräldrarna ansvarar för hämtning och eventuellt bad.

Vänligen ange längd och vikt för att kunna matcha mot lämplig häst samt matallergier/preferenser vid anmälan.

Genom att anmäla er till Torns Ryttarförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen).

Elevens vikt och längd
(P.g.a. att vi endast har ponnyer i ridskolan)
Ytterligare information
Ange mer detaljer kring ridvana eller annan info