Anmälan Friidrott 2013-gruppen

Intresserad av att börja träna friidrott

En ny 2013-grupp startar upp hösten 2019. För närvarande har vi fullt i denna grupp För att ställa er i kö fyller ni i formuläret nedan, så hör vi av oss när det finns plats.

Kan du tänka dig att vara med som tränare/ledare i gruppen anmäler du även detta här. Barn vars förälder är med som ledare har förtur till gruppen. 

  • För att träna friidrott i vår förening så behöver man  betala medlemsavgift. Faktura för denna skickas ut efter årsmöte alternativt då en ny aktiv har provat på tre gånger. Information om medlems/träningsavgifter.
  • Vi förväntar oss även att föräldrar till tränande friidrottare hjälper till under ett antal evenemang som föreningen arrangerar. Information om funktionärsskap.
Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Jag godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Bohus IF officiella hemsida. 
Ja
Ja - utan namn
Nej
Funktionärsskap *
Jag är medveten om att det förväntas av oss som föräldrar/vårdnadshavare att vi ställer upp och hjälper till vid klubbens arrangemang och andra åtaganden några gånger varje år. 
Ja
Ledare *
Jag är intresserad av att var med som ledare i gruppen (ingen erfarenhet krävs, du får utbildning via klubben och förbundet) 
Ja
Nej
Aktivt syskon
Om det finns aktivt syskon i föreningen, ange namn och födelseår på detta syskon.  
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport