Anmälan Friidrott 2013-gruppen

Intresserad av att börja träna friidrott

Vi planerar att starta upp en 2013-grupp med unga friidrottare till hösten 2019. För att ställa er i kö fyller ni i formuläret nedan, så hör vi av oss inför uppstart.

Kan du tänka dig att vara med som tränare/ledare i gruppen anmäler du även detta här. Barn vars förälder är med som ledare har förtur till gruppen.

• För att träna friidrott i vår förening så behöver man  betala medlemsavgift. Faktura för denna skickas ut efter årsmöte alternativt då en ny aktiv har provat på tre gånger. Information om medlems/träningsavgifter.
  • Vi förväntar oss även att föräldrar till tränande friidrottare hjälper till under ett antal evenemang som föreningen arrangerar. Information om funktionärsskap.
Foto *
Godkännande
Jag godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Bohus IF officiella hemsida.
Ja - utan namn
Funktionärsskap *
Jag är medveten om att det förväntas av oss som föräldrar/vårdnadshavare att vi ställer upp och hjälper till vid klubbens arrangemang och andra åtaganden några gånger varje år.
Ledare *
Jag är intresserad av att var med som ledare i gruppen (ingen erfarenhet krävs, du får utbildning via klubben och förbundet)
Aktivt syskon
Om det finns aktivt syskon i föreningen, ange namn och födelseår på detta syskon.
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna