Sommarläger vecka 33

Välkommen till Sollentuna Volleys sommarläger vecka 33!

Lägret pågår måndag 13/8 till fredag 17/8 mellan 9:00 och 15:30 i Rotebrohallen (Nya och Gamla) eller i Arena Satelliten i Sollentuna Centrum. Ledare är på plats mellan 8:30 och 16:00. Var du kommer att träna mailas ut en tid innan lägret börjar. Målgruppen är alla barn och ungdomar födda 2002-2012 som redan spelar volleyboll och vill komma igång inför säsongen men också de som ännu inte spelar volleyboll och vill pröva på. Vi kommer att dela in deltagarna i olika grupper efter ålder och erfarenhet med målet att ge alla riktigt bra träning och kul samvaro.

Vi bjuder på varm lunch, frukt på eftermiddagen och lägertröja. Ta med bra inomhusskor, vattenflaska och mellis till förmiddagen.

Kostnaden är 1 800 kronor som betalas mot faktura. När du fyllt i formuläret kommer du att få en bekräftelse och inom någon dag även en faktura. Om avanmälan sker senast 31/7 återfås hela fakturabeloppet. Vid senare avanmälan återfås fakturabeloppet enbart vid uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag är 5/8.

Klubbtillhörighet *
Vi vill gärna veta vilken volleyklubb du tillhör. Är du ännu inte med i någon klubb så ange bara "Ingen"
Välj tröjstorlek *
Du kommer att få en tröja på sommarlägret. Därför behöver vi veta din tröjstorlek.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att uppdatera er/ert barn till Sollentuna Volleybollklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen/GDPR.
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Sollentuna Volleybollklubbs officiella hemsida.
Ja - men utan namn
PersonNr * -