Sommarläger vecka 33

Välkommen till Sollentuna Volleys sommarläger vecka 33, lägret för dig som vill utveckla ditt 6-mannaspel

Lägret pågår måndag 13/8 till fredag 17/8 mellan 9:00 och 15:30 i Nya Rotebrohallen. Ledare är på plats mellan 8:30 och 16:00.

Målgruppen är ungdomar födda ca 2002-2007 som redan spelar 6-manna volleyboll och vill förbättra sitt spel samt  komma igång inför säsongen. Vi kommer att dela in deltagarna i olika grupper efter ålder och erfarenhet med målet att ge alla riktigt bra träning och kul samvaro.

Lunch, frukt på eftermiddagen och lägertröja igår. Ta med bra inomhusskor, vattenflaska och ev. ett extra mellanmål till förmiddagen.

Kostnaden är 1 900 kronor som betalas mot faktura. När du fyllt i formuläret kommer du att få en bekräftelse och inom någon dag även en faktura. Om avanmälan sker senast 31/7 återfås hela fakturabeloppet. Vid senare avanmälan återfås fakturabeloppet enbart vid uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag är 31/7.

Klubbtillhörighet *
Vi vill gärna veta vilken volleyklubb du tillhör. Är du ännu inte med i någon klubb så ange bara "Ingen"
Välj tröjstorlek *
Du kommer att få en tröja på sommarlägret. Därför behöver vi veta din tröjstorlek.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att uppdatera er/ert barn till Sollentuna Volleybollklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen/GDPR.
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Sollentuna Volleybollklubbs officiella hemsida.
Ja - men utan namn
PersonNr * -