Försäljningsaktivitet 2021

Hej!

Nu är det dags att välja årets försäljningsaktivitet för samtliga aktiva spelare i Vinslövs IF och liksom föregående år är det ett val mellan 4 olika alternativ som gäller. Sista Datum för val är den 14/4.

För er som har flera barn i föreningen gäller som tidigare att man säljer för 2 barn, resterande barn är befriade från försäljning.

Ange val av försäljningalternativ samt lag och namn på den spelare som valet gäller (dvs har man 2 barn eller fler ska man skicka formuläret 1 gång per barn).

Gödning: Pågår redan nu och ni som väljer detta kommer att få era gödningskuponger alternativt gödningen så snart som möjligt.

Gröna Kort: Går till tryck inom kort och vi räknar med att lämna ut dessa så fort sista datum för val av aktivitet passerats.

Ravelli: Försäljningsperioden startar den 1/4 och kommer att ha ett sista datum för försäljning i slutet av Maj. Ni får tillgång till detta så snart vi registrerat ert val.

Sverigelotter: Kommer att beställas efter sista datum för val av aktivitet och sedan distribueras så fort de levererats till oss.

OBS! Görs inget aktivt val innan sista datum tilldelas man Gröna Kort. Har ni redan valt gödning via mail kan ni bortse från detta formulär.

Vid frågor kontakta oss via vinslovsif@gmail.com

GDPR: Information om hur Vinslövs IF behandlar personuppgifter finns här: VIF-Integritetspolicy
Val av försäljningsaktivitet: *
Försäljningen ska ge lika inkomst till föreningen oberoende av vilket alternativ man väljer. Därför skiljer försäljningssumma mellan de olika alternativen.
4 st Gröna kort (100:-/st)
5 st Gödningskuponger 10kg/st (150:-/st) (NPK 11-5-18 trädgårdsgödning)
50 st Sverigelotter (25:-/st)
Kläder Ravelli 7st paket (200:-/st)
Befriad (minst 2 syskon som har valt försäljningsalternativ)
Aktiva syskon:
Ange namn på syskon som valt försäljningsaktivitet.
(OBS Endast om du angett "Befriad")
Lag: *
Kön* Man   Kvinna