Domarkurs i Tyresö FF 2022

Här kan man anmäla intresse för följande domarkurser

- Medlem i Tyresö FF som är född 2008 eller tidigare kan göra en intresseanmälan till vår grunddomarkurs för 7 mot 7 - välj "Grundkurs" när du fyller i formuläret nedan

- Medlem i Tyresö FF som tidigare har gått domarkurs och vill fortsätta döma 7 mot 7 - välj "Fortbildningskurs" när du fyller i formuläret nedan

För respektive kurs tas en avgift om 320:- ut. När din plats bekräftats får du information om betalning och hur du deltar. Vid återbud senare än 3 dagar före kursstart debiteras deltagaren hela kursavgiften, 495:-.

När du fyller i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Vill du veta mer om hur du kan tillvarata dina rättigheter kan du läsa om detta här.

Grundkurs för domare 7 mot 7
* Att vara fotbollsdomare
* Regel- och tolkningsfrågor
* 5- och 7-mannafotboll

Datum: Tisdag 22 och Torsdag 24 februari

Tid: 17.30 - 21.00

Kostnad: 300kr/deltagare. Betalas när din plats bekräftats.

Antalet platser är begränsat. Platserna fördelas i första hand till föreningens spelare och ålder prioriteras genom att äldre går först. I övrigt gäller anmälningsordning.

Fortbildningskurs domare 7 mot 7

Datum: Tisdag 8 mars
Tid: ca 17.30 - 21.00
Närvaro krävs hela kvällen för att bli godkänd!

Antalet platser är begränsat. Kostnad för deltagande är 300 kr / person och betalas efter att platsen bekräftats.

OBS! Endast för dig som tidigare gått domarkurs!

Välj kurs
Viktigt att du väljer rätt kurs - Grunddomarkurs för medlemmar i Tyresö FF födda 2008 och tidigare - Fortbildningskurs för medlemmar i Tyresö FF som tidigare gått kurs och vill fortsätta döma 7 mot 7
Välj en kurs *
PersonNr * -