Rabatthäfte - Beställa

Hej!

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkomna Förälder/Ledare & Supporter!

Varje spelare (utom de som ingår i nyuppstartslag) i IBK Lund har ett säljansvar gällande IBK Lunds (Dreamstars) rabatthäften. I en stegrande skala från 2 till 5 per termin. Inom träningsgruppen får man sedan sortera hur man löser försäljningen. Första säljperiod är 11e september-24e september och nästa säljperiod 27e januari-7e februari.

För träningsgruppens del och föreningens del är det såklart av stort intresse att ni säljer så många rabatthäften ni klarar av.

Nedan kan ni anmäla ifall ni som Supporter/förälder/spelare vill sälja fler än de häften som ni erhåller från er träningsgrupp/rabatthäfteskoordinator.

Om ni nu önskar sälja fler häften , så kan det bli så att ni inte erhåller dem till närstående säljperiod utan mer till kommande.

Börja med att fylla i vilken träningsgrupp det gäller och hur många extra häften per termin ni önskar sälja.

Grupper *
Antal rabatthäften. *
Hur många extra häften att sälja/termin önskar ni?
OBS!!
Personuppgifter är spelarens uppgifter/träningsgrupp som man vill supporta ekonomiskt. Målsman/supporters e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1.
PersonNr -
c/o