Medlem 2019

Bli Medlem i Västkustens Sportklätterklubb- VSKK 2019!

Det här formuläret fyller du i om du vill bli medlem i Västkustens Sportklätterklubb.

Medlemskapet i Västkustens Sportklätterklubb gäller per kalenderår.

Medlemsavgifter för VSKK 2019

Senior, 20 år eller äldre      300kr

Junior, 0-19 år                     200kr

Ansökan hanteras inom 2 veckor och Faktura kommer skickas till angiven E-post adress,   Registrering av medlemskapet sker när vi sedan erhållit betalning.

VSKK har även ett nära samarbete med Klätterlabbet där vi tillsammans anordnar bredd- och elittävlingar och bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan.

VSKK:s  arrangemang är föreningsgemensamma aktiviteter som vi alla medlemmar har ett gemensamt ansvar för och där vår klubbservice gör viktiga insatser. Eftersom arrangemangen i huvudsak riktar sig till barn och ungdomsgrupperna så ser vi gärna att man som medlem i VSKK  hjälper till som funktionär eller dylikt vid VSKK arragemang. ( tex som tävling, klubbevent, träningsläger mm.)

Medlemskort finns numera digitalt via bergssport.se

Förutom möjligheten att träffa massor av klätterentusiaster ingår följande förmåner i medlemskapet:

- Automatiskt medlemskap i Svenska Klätterförbundet

- Klätterförsäkring (mer info på  www.bergsport.se/klatterforbundet/vara-forsakringar/)

- Tillgång till klubbträffar, föreläsningar, utomhusaktiviteter, årsmöte och event.

- 10% rabatt i Klättershopen på Klätterlabbet

- Tidningen Bergsport (4nr/år)

- Rabatt på klätter- och friluftsutrustning i vissa butiker (för mer info se www.vskk.se, http://bergsport.se/klatterforbundet/medlemskap/medlemsrabatter/

- Möjlighet att tävla nationellt och internationellt (visst ekonomiskt stöd erbjuds)

Tack för din anmälan!

Med vänliga hälsningar //VSKK- Västkustens Sportklätterklubb

Fyll i formuläret så noggrant som möjligt och följ instruktionerna.

Medlemskap *
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på VSKK officiella hemsida.
Ja - men utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att uppdatera er/ert barn till VSKK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna