Medlemskap

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i ÅBTKs träningsverksamhet. Medlemskapet gäller årsvis och faktureras separat i början av januari. Vid inbetalning väljer du själv vilket medlemskap du tecknar.

Junior  200,-

Senior 300,-

Familj  600,-

Familj innebär att man på samma adress är två vuxna (föräldrar) med hemmaboende barn t.o.m. 18 år (junior).

Mer information om klubbens träningsalternativ och vad de innehåller finns under Juniortennis eller Seniortennis på hemsidan.

Genom medlemskap i klubben erhålles:
  • Olycksfallsförsäkring vid spel **
  • Rabatt i klubbens tennisshop och möjlighet att ta del av erbjudanden
  • Rabatt på bokning av strömtimmar (inne och ute)
  • Möjlighet att teckna abonnemang (medlemskrav från 2020)
  • Möjlighet att delta i klubbaktiviteter (Klubbmästerskap mm.)
  • Möjlighet att anmäla sig och delta i klubbens träning
  • Får löpande medlemsutskick med nyheter och information
  • Ta del av erbjudanden från klubben partners och sponsorer (t.ex. Intersport)
  • Junior: Gratis spontanspel på lediga banor enligt policy
  • Förälder: Möjlighet att köpa föräldrakort för att kunna spela gratis spontanspel med junior
**)
Olycksfallsförsäkring för Klubbens medlemmar
Gruppförsäkring via Folksam – Idrottsförsäkring K63600
Försäkringen gäller samtliga medlemmar och omfattar skador som uppstår under aktivitet arrangerad av Åkarp-Burlövs TK samt under resor till och från dessa aktiviteter.

www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring. Vid skadeanmälan ring 0771-960 960.

Vänligen fyll i ansökan och följ instruktionerna.

Faktura skickas till den mail som angivits.

Genom att ansöka om medlemskap hos ÅBTK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt Dataskyddsförordningen GDPR. I ÅBTKs Integritetspolicy kan du läsa mer om hur och varför vi sparar dina uppgifter.

PersonNr * -
KönMan   Kvinna